Second Husband

SECOND HUSBAND

MÁSODIK FÉRJ



A kép és az információk forrása: AsianWiki

Eredeti cím: 두 번째 남편 Du Beonjjae Nampyeon 

Alternatív angol cím:  The Second Husband
Rendező: Kim Chil-Bong
Forgatókönyv: Seo Hyun-Joo
Tévécsatorna: MBC
Részek száma: 150
Sugárzás dátuma: 2021 augusztus 9.-
Ország: Dél-Korea

Főszereplők:
Uhm Hyun-Kyung: Bong Sun Hwa
Cha Seo-Won: Yoon Jae Min
Oh Seung-A: Yoon Jae-Kyung
Han Ki-Woong: Moon Sang-Hyuk


Lebilincselő, fordulatos, romantikus történet, amelynek főszereplője Bong Sun Hwa, aki mindent elveszít egy tragikus esemény miatt gyermekkorában, de szerencsétlen gyerekkora ellenére erős és életvidám természetű. És hogy a történet „ínycsiklandó” is legyen, egy cukrászati vállalat körül forog. Sun Hwa egy környéken nő fel Moon Sang Hyuk-al, akivel évekig tartó kapcsolatából gyermeke is születik és a házasságot tervezik, azonban Moon Sang Hyuk elárulja, Sun Hwa elveszíti a családját, és igazságtalanul gyilkossággal vádolják. A sok árulás és tragédia után, úgy dönt, hogy bosszút áll, de közben újra rátalál a szerelem is. A sorozat magas nézettsége miatt az eredetileg tervezett 120 részt újabb 30 résszel meghosszabbították.

FELIRATOK: 150 / 118. rész itt

LETÖLTÉSI LEHETŐSÉGEK: itt

Creative Commons Licenc

Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.

Az oldalon található feliratok ingyenesek, otthoni használatra készülnek. A feliratok videóba égetésével és online videómegosztó oldalakon történő közzétételével nem foglalkozom. A feliratok videóba égetése és/vagy közzététele online videómegosztó oldalakon teljes egészében a feltöltők felelőssége.

 
Fejléc fotó: (c)Tomo.Yun (www.yunphoto.net/en/)

9 megjegyzés:

  1. Kedves Itemen!
    Ez a sorozat nagyon jónak igérkezik a leírtak alapján. A terjedelme hatalmas, nem lesz semmi lefordítani majd. Én nagyon örülök, mert imádom az ilyen nagy családi sorozatokat. Köszönöm,Marcsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Marcsi! Örülök, hogy sikerült kedvedre való sorozatot találnom. Amint befejezem a kínai sorozatomat, ennek is nekiállok.

      Törlés
  2. Kedves Itemen, én is csatlakozom majd a nézőkhöz, bár gőzöm sincs hol lesz helyem... xddd Kata58

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kata, el is kezdtem, az első két rész már elérhető.

      Törlés
  3. Itt is köszönöm szépen, már csordogál lefelé, kicsit nehéz volt egy két soritól megválni, de a helyet meg meg kellett teremteni!.
    Egyébként meg kell e várni mig mind visszatöltődik, vagy mikor törölhetem legalább a tárolóhelyet mivel sárgacsillagos...de úgy tudom még mindig él az időtartam a visszatöltésre.! Nagy öleléssel Kata58

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kata, sajnos csak két helyen érhető el, az Avistaz-on és a Dramacool-on, és bár ahhoz is jó a felirat, de ott a videók beégetett angol feliratosak. Úgy tudom, meg kell várni visszatöltődik...

      Törlés
    2. vagyis: meg kell várni, míg visszatöltődik...

      Törlés
  4. Köszönöm szépen! xdd szép estét mindenkinek! Kata58

    VálaszTörlés
  5. Kedves Itemen!Nagyon örülök a sorozat fordításának,imádom a hosszú családi sorozatokat.Én innen töltöttem le a videókat MG 720-as változatban,tökéletes a felirathoz és nincs ráégetett angol felirat.
    https://smallencode.me/download-drama-korea-second-husband/
    Jelenleg még 5 rész van feltöltve.Jó munkát a továbbiakhoz. Köszönöm :)

    VálaszTörlés